Dopff
Ved indkørslen til den lille middelalderby Riquewihr i Alsace ligger vingården Dopff au Moulin. Her har familien siden 1600-tallet fremstillet vin, og vintraditionerne er blevet videreført fra far til søn gennem 12 generationer. Interessen for vin kan familien dog føre helt tilbage til 1574. Vinhusets historie startede i slutningen af 1600-tallet da præstesønnen Jean-Daniel Dopff slog sig ned i byen som bager. Hans søn Balthazard-George, født i Riquewihr i 1667, begyndte at interessere sig for vinfremstilling.
Han blev dermed den første der forbandt familie- navnet Dopff med vinfremstilling i Riquewihr. Det har altid været ambitionen at fremstille den bedste vin af de bedste druer og gennem generationer har familiefirmaet udviklet sig til at være en af de førende vinproducenter i Alsace. Alle i familien har siden starten engageret sig med iver og entusiasme i vindyrkning samtidigt med, at de ældgamle produktionsmetoder er fastholdt i harmoni med den nye teknologi.